top of page

Kik vagyunk?

A 100%-ban magyar tulajdonú cégünket 2006-ban alapítottuk, mely Pesten és Budán végzi főleg, de nem kizárólag kis- és középméretű társasházak közös képviseletét. Az általunk kezelt, többségében 2010 után épült társasházakban modern, Schindler és Otis Gen2 típusú személyfelvonók, valamint Remeha  gázkazánok üzemeltetésében szerzett tapasztalataink, továbbá a szervízcégekkel kialakított jó munkakapcsolat is biztosítja a zavarmentes üzemeltetést. Az általunk kezelt társasházakban végezzük az igény szerinti pályázati, adózási vagy egyéb, a kötelező közös képviseleti alapfeladatokon túli adminisztratív munkákat is (például lakástakarék-pénztár szerződés előkészítése, megkötése, zöldfelület kezelési pályázat, stb.). 

Portfoliónkban a XX. század első felében épült villaépülettől a Kádár-korszak kocka "remekművein" át egészen az újépítésű társasházakig sokféle adottságú és kvalitású ingatlan található a főváros egész területén.

Az évről-évre bővülő kezelt ingatlanok számán túl büszkék vagyunk arra is, hogy cégünk folyamatosan megtalálható a Nemzeti Adó- és Vámhivatal köztartozásmentes és megbízható adózó adatbázisokban, lejárt köztartozásunk nincs és szakmai felelősség-biztosítással rendelkezünk, így a leendő partnereink hosszú távú, előre kiszámítható együttműködésre számíthatnak velünk.

Jogszabály alapján kötelező, az Országos Képzési Jegyzékben meghatározott társasházkezelő szakképesítéssel rendelkezünk, továbbá 25 év társasház felújításban szerzett tapasztalaink nyújtanak kiválóan hasznosítható tudást és segítséget a társasházzal kapcsolatban felmerülő műszaki és egyéb  kérdésekben, kérésekben, esetleges problémák megoldásában.

Cégünk a társasházkezelési feladatok ellátása során a Netház rendszer célszoftverét használja, mely lehetőséget biztosít adatexportra is.

Cégünk moduláris alapon nyújtja szolgáltatásait, ezzel megkönnyítve a tulajdonosok helyzetét, hogy ténylegesen és kizárólag csak olyan szolgáltatásokért fizessenek, amelyekre szükségük van. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az alapfeladatokon túl – igény szerint, külön-külön is – megoldást tudunk nyújtani mozgó gondnoki, kertészeti vagy takarítási szolgáltatásokra is.

Cégünk tagja a Magyar Társasházkezelők Országos Szakmai Szövetségének (MTOSZSZ), mely a szakma színvonalának megtartását tűzve célul, a társasházkezelők folyamatos szakmai képzésével, szakmai konferenciákkal, fórumokkal, továbbképzésekkel, segíti munkánkat.

 

Főbb alapdíjas és megrendelhető szolgáltatásaink:

 

- új társasházak beindítása (alakuló közgyűlés, SZMSZ és házirend kialakítása, közműszolgáltatókkal szerződéskötés, stb.), 

- már működő társasház kezelésének átvétele, 

- 7/24 gondnoki szolgáltatás, 

- napkollektor üzemeltetés,

- napelem üzemeltetés,

- szelektív szemétgyűjtés, 

- használt elemgyűjtés,

- használt háztartási sütőolaj begyűjtés koordinációja,

- zöldfelület kezelés, 

- napi, heti és éves kézi, valamint gépi takarítási szolgáltatások, 

- írásbeli szavazások lebonyolítása, 

- online üzemeltetési és elégedettségi kérdőívek,

- online egyenlegek, folyószámla forgalmak, társasházi hírek egy jelszavas felületen,

- e-tulajdonosi számla (távszámla), 

- pénzforgalom rögzítése, 

- társasházi adóbevallás elkészítése, 

- ügyfélfogadás irodánkban, előre egyeztetett időpontban

- pályázatírás, 

- képviselet társasházi biztosítási káresemény esetében. 

 

Főbb partnereink:

 

- Érték-Rendszerház Kft. (társasházkezelő célszoftver fejlesztés és támogatás),

- Mester-Építő Kft. (kivitelezés),

- Marton Szakértő Kft. (felvonó főellenőrzés), 

- Otis Felvonó Kft.,

- Kone Felvonó Kft.,

- Rimi Monitoring Kft., 

- Deninet Kft. (online szolgáltatások), 

- Tűzoltó Kft. (komplex tűzvédelmi szolgáltatások), 

- Angyalos Kft. (generálkivitelezés), 

- Ferenczi Épületgépész Kft.,

- MASCO Kft. (biztonsági és épületautomatizálás).

bottom of page